Forskjellig

Gavene fra syden

18.jan.2012 @ 22:38 Forskjellig 4 kommentarer

Hei dere! Sa jo at jeg skulle skrive et innlegg om gavene jeg fikk av mamma etter hun hadde vert i syden. Ble utrolig fornøyd! Fikk en D&G veske (fake), britney spears parfyme (fantasy, som er den beste parfymen jeg vet om), også fikk jeg masse snop!


Elsker virkelig denne veska! Utrolig fin og den passer til absolutt alt!! :)


My baby ♥Er veldig klar for å legge meg nå.. Har akkuratt spist arme riddere til kveldsmat, nam! Og drukket ca 5 glass juice.. haha! Blogges i morgen! Håper alle får en god natt!


Hva synes du om veska og parfymen?

Maren

Overskrift, heeeheheh

17.jan.2012 @ 17:11 Forskjellig 0 kommentarer

Først og fremst må jeg bare beklage for veldig dårlig oppdatering i det siste! Har veldig mye fokus på skole for tiden, og får derfor ikke så mye tid til bloggen. Blir garantert bedre blogging di neste dagene. Også må jeg mase litt på Ingrid, hun har ikke blogget på en stund hun heller!!

Skal gjøre litt lekser nå, også skal jeg på besøk til mormor. Kommer garantert et innlegg senere i kveld også, bare til å si ifra om dere har noen ønsker :)


smiiiiiiil og vær glad for hver dag som går, så skal du se hvor mange venner du får ;););) hhehe

Hva vil dere at jeg skal blogge om?

maren

im in a relationship with food

14.jan.2012 @ 20:34 Forskjellig 0 kommentarer

hei blÅggen! 

Kom hjem klokken 6 i dag, etter å ha sovet hos mormor i en uke, siden mamma har jo vert i syden. (UTEN MEG SOM VANLIG!!!!!) Hun har kjøpt noen fine ting til meg, ble kjeeempe glad for det! Kan skrive et innlegg om hva jeg fikk i morgen, eller på mandag. :-)

Har nettopp spist masse taco, var jævlig godt! Etterfulgt av at jeg tok meg en varm dusj. Utrolig deilig og ikke være syk lenger ass. Trykte nettopp i meg en pose med mini-smash også. Er faen meg ikke klok.. Når det blir litt mildere ute så skal jeg faktisk begynne å jogge og sykle ute, å trene litt vekter hjemme. Hater å trene med mange folk, vet ikke hvorfor.. haha! 


dagens kveldsmat

Liker du taco? haha...

GOD NATT

Maren

Forsatt syk

13.jan.2012 @ 12:02 Forskjellig 0 kommentarer

Hei! Sto opp for ca en time siden. Er forsatt syk, så da var det deilig å få sove ut litt. Har jo vert syk hele denne uka, eller.. Jeg var på skolen på mandag da. Er nesten frisk nå, feberen er borte, så nå føler jeg meg bare slapp og er litt småkvalm. - Nok klaging!! :D

Planene for helga er vel seffff å slappe av med fammen, hhaah livet..


verdens fineste ♥

Hva skal du i helga?

Maren :-)

hits